Internationaal transportbedrijf Gebroeders Sluimers Transport

Met duizenden kilometers in de banden en enkele jaren ervaring als internationaal chauffeur begint Henk Sluimers in 2005 voor zichzelf. Hij vervoert bloemen en planten naar Oost-Europa, met name Roemenië en Oostenrijk. Daarbij neemt hij de auto over van zijn werkgever.


Een half jaar later, na een aantal jaar op kantoor, kruipt Hugo Sluimers ook weer achter het stuur: de gebroeders Sluimers rijden dubbelbemand naar diverse internationale bestemmingen. Het internationaal transportbedrijf krijgt steeds meer vorm en in 2006 wordt de eerste nieuwe auto aangeschaft.


In 2008 komt de eerste chauffeur in dienst. Naast het bloemen- en plantenvervoer transporteren Gebroeders Sluimers steeds vaker andere uiteenlopende zaken, waaronder groenten. Het wagenpark breidt zich uit met twee koeltrailers, ingericht voor het transport van bloemen en planten - en voorzien van laadklep en pompwagen.


Speciaal voor het planten- en bloementransport doet Gebr. Sluimers Transport in 2011 nog een aankoop: een combi, welke dubbelmand wordt ingezet. De nieuwste aanwinst voor het wagenpark volgt in 2015: voor het vervoer van chemicaliën koopt Gebr. Sluimers Transport een DAF trekker, voorzien van compressor en volledig ADR uitgerust.Begin 2016 wordt de eerste Volvo trekker aangeschaft, deze wordt ingezet in het internationale koelvervoer.


overons

 

Wij helpen u graag! Neem contact op voor meer informatie. Contact